Ένα απίστευτο τροχαίο κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην Αργεντινή, όπου παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε το παραμικρό.

Μάλιστα, ο νεαρός οδηγός βγήκε από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε με τα πόδια.

Η απίστευτη σύγκρουση του Ι.Χ. με το βαρύ όχημα, που θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε τραγωδία, σημειώθηκε ανήμερα Χριστουγέννων στο Τουκουμάν, στα βορειοανατολικά της χώρας.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται το αυτοκίνητο να «καρφώνεται» επάνω στην μπουλντόζα, ο χειριστής της οποίας έκανε εκείνη τη στιγμή όπισθεν προς τον δρόμο, και το αυτοκίνητο να γίνεται σμπαράλια.

Θαύμα

Θα περίμενε κανείς από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και την κατάσταση του αυτοκινήτου ότι ο οδηγός θα έχει χάσει τη ζωή του ή τουλάχιστον θα έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Όμως, ω του θαύματος, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο οδηγός διακρίνεται να βγαίνει από το όχημα σώος και αβλαβής και μάλιστα να απομακρύνεται από το σημείο του ατυχήματος περπατώντας.

Το τροχαίο που έγινε στις 25 Δεκεμβρίου θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι το θαύμα των Χριστουγέννων, αν κρίνουμε από τις σοκαριστικές εικόνες.