Έγινε γνωστός ο τρόπος που θα τιμηθεί η μνήμη του Βασίλη Καρρά, ο άνθρωπος που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο αλλά και η τελευταία επιθυμία της οικογένειάς του.

Σήμερα Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου μετά τις 11:00 η σορός του θα βρίσκεται στον οίκο τελετών «Μπαμπούλας» απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 10:00 θα τεθεί η σορός του καλλιτέχνη σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο τελευταίο αντίο του λαϊκού καλλιτέχνη θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής με μαέστρο τον Γεώργιο Σαμαρά και «Απόλλων» Ροδολίβους Σερρών με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Ποια είναι η τελευταία επιθυμία της οικογένειάς του

Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής.

Η ταφή και η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 12:00 στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι του δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος γονιών παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Ο αποχαιρετισμός της Minos EMI

Η Minos EMI, η δισκογραφική εταιρεία του Βασίλη Καρρά, τον αποχαιρέτησε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως το θαύμα που όλοι πίστευαν δυστυχώς δεν έπιασε.

«Με μεγάλη και βαθειά λύπη αποχαιρετούμε τον Βασίλη Καρρά, τον δικό μας Βασίλη, τον άρχοντα του λαϊκού μας τραγουδιού. Αυθεντικός, απλός, αληθινός, στενός συνεργάτης επι δεκαετίες και γνήσιος λαϊκός ο Βασίλης Καρράς θα μας λείψει, αλλά θα είναι πάντα εδώ, στις καρδιές μας και στα τραγούδια του που θα τραγουδιούνται πάντα. Πιστεύαμε όλοι στο θαύμα των ημερών που δυστυχώς δεν έπιασε… Τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Minos EMI.