Η πριγκίπισσα Mary μοιράστηκε ένα αινιγματικό μήνυμα για τη μοναξιά και την ανάγκη για ανθρώπινη σύνδεση λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ενώ το παλάτι συγκλονίζεται από τις φήμες για απιστία του πρίγκιπα Frederik.

Η ανάρτηση της πριγκίπισσας Mary έρχεται λίγες ημέρες μετά την επανασύνδεση της 51χρονης με τον σύζυγό της και πρίγκιπα διάδοχο Frederik και τρία από τα παιδιά τους στη Νέα Ζηλανδία.

Και την ίδια στιγμή έχουν συμβεί τόσα πολλά που είναι αδύνατο να τα περιγράψω όλα με λέξεις

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η βασιλική οικογένεια της Δανίας συγκλονίστηκε από φήμες για υποτιθέμενη σχέση του 55χρονου μελλοντικού βασιλιά και της Μεξικανής socialite Genoveva Casanova.

Το ζευγάρι, ωστόσο, τήρησε σιγή ιχθύος μετά τις φήμες περί απιστίας.

Στην επιστολή που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Mary Foundation, η μελλοντική βασίλισσα αναπολεί τον χρόνο που πέρασε, σημειώνοντας πως το ένιωσε σαν να ήταν πιο σύντομος από τα προηγούμενα χρόνια.

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά»

«Και την ίδια στιγμή έχουν συμβεί τόσα πολλά που είναι αδύνατο να τα περιγράψω όλα με λέξεις» συνέχισε η πριγκίπισσα Mary.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποιήση του μηνύματος κυκλοφόρησαν οι εικασίες πως η πριγκίπισσα χρησιμοποίησε το ίδρυμά της για να αναφερθεί στις φήμες που συγκλόνισαν την οικογένειά της.

«Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον αν θέλουμε να πετύχουμε», σημειώνει χαρακτηριστικά η πριγκίπισσα Mary. «Και αυτό δεν ισχύει μόνο στον εργασιακό κόσμο και για όσους από εμάς εργαζόμαστε για την καταπολέμηση της κοινωνικής απομώνσης. Αυτό ισχύει για όλους μας. Οι άνθρωποι χρειάζονται τους ανθρώπους», υπογραμμίζει η πριγκίπισσα Mary.

«Η βασιλική οικογένεια της Δανίας είναι τυχερή που σας έχει. Ελπίζω ο σύζυγός σας να καταλάβει ότι έχει ντροπιάσει απεριόριστα εσάς και τα παιδιά του. Θα γίνεις μια ωραία βασίλισσα» σχολίασε ένας από τους θαυμαστές της.

«Νομίζω ότι αυτή είναι μια θλιβερή χρονιά για την πριγκίπισσα Mary. Η υποτιθέμενη προδοσία του συζύγου της έχει γίνει δημόσια. Τι γενναία γυναίκα, μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα. Απλώς τη λατρεύω», σημείωσε άλλος χρήστης στα social media.

Κάποιοι υπερασπίστηκαν τη βασιλική οικογένεια καλώντας τον κόσμο να σταματήσει να μιλάει για την απιστία του πρίγκιπα Frederik.