Ανατρεπτικές εξελίξεις που εντείνουν την ανυπομονησία των τηλεθεατών για όσα θα ακολουθήσουν στα νέα επεισόδια φέρνει απόψε η «Γη της Ελιάς».

Στο τελευταίο επεισόδιο για το 2023, σήμερα το βράδυ στις 21:00, στο MEGA:

Η Ιουλία κάνει απρόσμενη εμφάνιση στη μουσική βραδιά τού Πότη και της Άννας στο καφενείο και ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι, ξαφνιάζοντας τους συγχωριανούς τους. Η Αριάδνη συναντά τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι μεγάλη. Αργότερα, η Αφροδίτη, ανίδεη, προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Δημοσθένης βρίσκει τα αντισυλληπτικά χάπια της Ειρήνης και γίνεται χαμός. Ο Χρήστος εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά, γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη. Ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι έχει κουραστεί από το «κρυφτό» και είναι έτοιμος να μιλήσει στην Ανωτέρα. Ο Φίλιππος είναι αγανακτισμένος με τη Βασιλική και το ζευγάρι χωρίζει.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias