Μπορεί οι δουλειές τον τελευταίο καιρό να… μην πήγαιναν καλά και να έκλεινε το ένα εστιατόριό του μετά το άλλο, με αποκορύφωμα το «λουκέτο» στην ναυαρχίδα των εστιατορίων του στη Νέα Υόρκη, ωστόσο ο Νουσρέτ δείχνει να μην το βάζει κάτω.

Ο πασίγνωστος -κυρίως από τα social media- Τούρκος σεφ Νουσρέτ, γνωστός και ως «Salt Bae» προχώρησε σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, με έντονο άρωμα Ελλάδας, και… την παρουσία του Αντώνη Ρέμου.

Έτσι λοιπόν, μετά τις «χρυσές» μπριζόλες των 2.400 ευρώ, τα μπέργκερ των 170 δολαρίων, αλλά και το milkshake των 99, καθώς και την «βροχή» μηνύσεων εναντίον του από πρώην υπαλλήλους του, που τον κατηγόρησαν πως κλέβει φιλοδωρήματα, τονίζοντας πως η δουλειά στα καταστήματά του, θυμίζει… Hunger Games, αλλά και την πτωτική πορεία -σχεδόν- όλων των εστιατορίων του, ο Νουσρέτ παρουσιάζει το «Kalimera».

Πρόκειται για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα. Ένα εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο θα σερβίρει ελληνική κουζίνα.

Μάλιστα, η ανακοίνωση είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο Νουσρέτ είχε γράψει στο Instagram: «Έχω καλά νέα για εσάς. Ανοίγουμε πολύ σύντομα το μοναδικό μας αυθεντικό ελληνικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη».

Στο βίντεο, που συνόδευε την ανακοίνωση, εμφανιζόταν αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος είχε υποσχεθεί πως θα βρίσκεται στα εγκαίνια του μαγαζιού.

Έτσι κι έγινε με τον Έλληνα τραγουδιστή να τηρεί την υπόσχεσή του και βρίσκεται στο καινούριο μαγαζί του Νουσρέτ, δίνοντας μάλιστα μία συναυλία.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δύο άντρες χόρεψαν το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, ενώ στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Έλληνας τραγουδιστής, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον σεφ: «Είσαι ένας και μοναδικός, σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν είσαι», ενώ χαιρέτισε τους πελάτες τόσο στα τουρκικά, όσο και στα ελληνικά.

Δείτε το βίντεο