Με μία ανάρτηση απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τις αιχμές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τους «11» της Νέας Αριστεράς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης, στη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως «ακούγονται πολλά τελευταία περί μετάλλαξης ΣΥΡΙΖΑ».

Για να τονίσει χαρακτηριστικά πως «η μόνη μετάλλαξη είναι ότι πια δεν υπάρχουν αυλικοί που δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες και ποτέ δεν πρόκειται επιχειρηματικά συμφέροντα να ελέγξουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η αιχμή Κασσελάκη για τους «11» αποχωρήσαντες αφορά στη στάση των βουλευτών της Νέας Αριστεράς στην ονομαστική ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τα «κόκκινα» δάνεια, καθώς δήλωσαν «παρών» αντί να καταψηφίσουν ορισμένες ρυθμίσεις που αφορούσαν στους servicers.

Και παρότι εξήγησαν τη στάση τους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να το συνεχίσει, φθάνοντας στο σημείο να μιλήσει για «αυλικούς».

«Μόνη απόδειξη η παραμονή στον ΣΥΡΙΖΑ;»

«Διαβάζω από το News 247 ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στην κεντρική επιτροπή ‘επειδή ακούγονται πολλά τώρα τελευταία για ‘μετάλλαξη’ του ΣΥΡΙΖΑ, έχω να πω ότι η μόνη μετάλλαξη είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν αυλικοί που δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες και ποτέ δεν πρόκειται επιχειρηματικά συμφέροντα να ελέγξουν τον ΣΥΡΙΖΑ’. Και ρωτάω αν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, και ο πρωθυπουργός, δούλευαν για τις τράπεζες και τους servicers ή μόνο οι πρώην υπουργοί που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ;», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Και τονίζει: «Φαντάζομαι ότι ο μόνος τρόπος για να αποδεικνύουν οι απομείναντες πρώην υπουργοί ότι δεν ήταν, δεν είναι, και δεν θα είναι ποτέ υπηρέτες των συμφερόντων, τραπεζικών κ μη, είναι να παραμένουν στο ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου