Ο αστέρας του τένις Νικ Κύργιος μπήκε στο OnlyFans με την υπόσχεση να δείξει την οικεία πλευρά του και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι αστέρες του αθλητισμού μοιράζονται το περιεχόμενό τους.

Ο 28χρονος τενίστας Νικ Κύργιος παλεύει επί του παρόντος με προβλήματα στον γόνατα και τον καρπό και είναι απίθανο να αγωνιστεί στο Australian Open τον Ιανουάριο.

Ο Νικ Κύργιος, που κέρδισε τον πρώτο του Grand Slam τίτλο στο διπλό ανδρών στο Australian Open τον περασμένο χρόνο είπε ότι δεν το σκέφτηκε πολύ.

«Φέρνουν επανάσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήθελα να είμαι μέρος αυτού. Οι αθλητές δεν μπορούν πλέον απλώς να εμφανίζονται στο γήπεδο, πρέπει να έχουμε και διαδικτυακή παρουσία.

Θέλω να δημιουργήσω, να παράγω, να σκηνοθετήσω και να κατέχω περιεχόμενο. Αυτό είναι το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικ Κύργιος.

«Μιλάω απευθείας με τους θαυμαστές μου εδώ και χρόνια και ξέρω τι θέλουν να δουν. Φυσικά θα εμπλέκονται μπάλες του τένις, συμβουλές, κόλπα και παρασκήνια, αλλά θα μπορούν επίσης να δουν και όλες τις διαφορετικές πλευρές μου.

Παιχνίδια, ταταουάζ, η οικεία μου πλευρά. Όλα είναι στο τραπέζι και θα πάρω μαζί μου τους θαυμαστές σε αυτή τη βόλτα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Ο Νικ Κύργιος μάλιστα πόζαρε φορώντας ένα φούτερ με το σήμα του OnlyFans και στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους θαυμαστές του.

«Ελάτε μαζί μου στο OnlyFans!»

«Απλώς έγινε πολύ πιο τρελό. Ελάτε μαζί μου στο OnlyFans! Είναι δωρεάν η εγγραφή για όλους! Στα παρασκήνια… τα πάντα, από το γήπεδο μέχρι την καθημερινότητα! Τα λέμε όλοι εκεί», ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Ο Νικ Κύργιος στη σελίδα του στο OnlyFans θα έχει ελεύθερη πρόσβαση και θα προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο που έχει επιμεληθεί για τους θαυμαστές του.

Η απόφασή του έρχεται λίγα χρόνια αφότου ισχυρίστηκε με βεβαιότητα πως θα αποκτούσε λίγους συνδρομητές αν γινόταν μέλος του OnlyFans.

Έντονα αναμένεται να εμφανίζεται στον λογαριασμό του και η σύντροφός του Costeen Hatzi.

Η 23χρονη άρχισε να βγαίνει με τον αστέρα του τένις το 2021 και βρίσκονται πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου, καθώς ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.