Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική της Superleague που σηματοδοτεί παράλληλα και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Φυσικά όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην «Opap Arena» εκεί όπου ΑΕΚ και Άρης (21:00) θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Έπειτα και από την χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού και το «έγκλημα» στον Βόλο κατά του Ολυμπιακού, η Ένωση δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες θέλοντας να μειώσει στον πόντο την διαφορά από την κορυφή.

Ο Τομ Φαν Βέερτ ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις κι εξαιρετικά αμφίβολος. Επίσης, ο τεχνικός της Ένωσης δεν υπολογίζει στους Στάνκοβιτς, Γκαρσία, Γιόνσον και Γαλανόπουλο και στον τιμωρημένο, Κάλενς.

Από την άλλη ο Άρης ταξιδεύει στην Νέα Φιλαδέλφεια με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έπειτα και από την σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα απουσιών, ενόψει του αυριανού (4/12) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Βερστράτε και τους τραυματίες Φεράρι, Ρουπ, Ματαρίτα, Γκαρθία και Πάβισιτς, ενώ εκτός έμεινε και ο νεαρός Σγούρος. Τέλος, νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Δεληζήσης.

Η αποστολή: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Με Λαμία ο ΠΑΟΚ

Λίγο νωρίτερα (18:00) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Λαμία στην Τούμπα, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την σπουδαία νίκη στην Γερμανία κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Κουλιεράκη και Μεϊτέ, οι οποίοι αποκόμισαν ενοχλήσεις στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όμως ο Ρουμάνος τεχνικός είχε και ευχάριστα νέα, αφού αποφάσισε να πάρει μαζί του για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος τον Μάρκος Αντόνιο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Λύρατζης , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Ντεσπόντοφ , Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας».

Η Λαμία από την πλευρά της η οποία προέρχεται από την χορταστική εντός έδρας ισοπαλία (3-3) κόντρα στον Ατρόμητο δεν θα έχει στη διάθεσή της τους τιμωρημένους Παπαδόπουλο, Σιμόν και τον τραυματία Νούνιες.

Η αποστολή της Λαμίας: Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Αμαράλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Λόνγκο, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Τσούκαλος, Καρλίτος.