Μια απίστευτη υπόθεση γυναικοκτονίας που θυμίζει τη δολοφονία της Καρολάιν στο Γλυκά Νερά, σημειώθηκε στο Κόσοβο.

Η δολοφονία της Liridona Murseli, που συγκλόνισε το Κόσοβο στις 29 Νοεμβρίου, φαίνεται να παίρνει διαφορετική τροπή από τα όσα είχαν γίνει στην αρχή γνωστά για την υπόθεση.

Το βράδυ της Τετάρτης, η αστυνομία βρήκε την 33χρονη γυναίκα δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της στην οδό Dalip Alshiqi στην Πρίστινα.

Το θύμα ήταν η σύζυγος του Ναΐμ Μουρσέλι, συμβούλου του πρώην προέδρου του Κοσόβου, Μπατζέτ Πατσόλι.

Ο Ναΐμ Μουρσέλι φαίνεται να είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι στο σπίτι της οικογένειας είχαν εισβάλλει ληστές, συνδέοντας τη δολοφονία της συζύγου του με το περιστατικό.

«Μου έδωσε 30.000 ευρώ για να σκοτώσω τη γυναίκα του»

Ωστόσο ο Μουρσέλι φαίνεται να είπε την συγκεκριμένη ιστορία για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών, οι οποίες προχώρησαν σήμερα στη σύλληψή του καθώς και του εκτελεστή της Liridona, Grani Plava.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης του Κοσόβου, ο Grani Plava ομολόγησε στην αστυνομία ότι ο Μουρσέλι τον πλήρωσε 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη σύζυγό του.

Το έγκλημα βαραίνει το γεγονός ότι συνέβη παρουσία των παιδιών του ζευγαριού.

«Δύο παιδιά μένουν χωρίς τη μητέρα τους»

Ο πρώην πρόεδρος Μπατζέτ Πατσόλι, για τον οποίο ο Ναΐμ Μουρσέλι εργαζόταν ως σύμβουλος, δήλωσε ότι είναι συγκλονισμένος με τη δολοφονία της μητέρας των δύο παιδιών απαιτώντας την μέγιστη τιμωρία για τους δράστες.

« Σήμερα, τα παιδιά και η οικογένεια έθαψαν τη Liridona, κόρη και νεαρή μητέρα, που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο. Είμαι ακόμα συγκλονισμένος από τη δολοφονία της Liridona, την οποία γνώριζα προσωπικά. Σήμερα και κάθε μέρα οι προσευχές και οι σκέψεις μου είναι με τα παιδιά και την οικογένεια της.

Συγχαίρω την αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου για τη σπουδαία και επαγγελματική δουλειά που κάνει για την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Όποιος βρίσκεται πίσω από αυτή τη φοβερή και μακάβρια πράξη, πρέπει να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί γι’ αυτό.

Σήμερα, δύο παιδιά μένουν χωρίς τη μητέρα τους, της οποίας η ζωή αφαιρέθηκε και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Απίστευτο και λυπηρό. Είμαι ακόμα σε σοκ!».