Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ο 32χρονος Πακιστανός, ο οποίος ξυλοκόπησε και αποπειράθηκε να βιάσει μέσα στο σπίτι της την 50χρονη αγρότισσα από την Ιεράπετρα.

Συνολικά στον 32χρονο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών, ενώ η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο εφιάλτης που έζησε η 50χρονη στα χέρια του νεαρού

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 32χρονος το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου πήγε στο σπίτι της γυναίκας, της χτύπησε την πόρτα και μόλις εκείνη την άνοιξε άρχισε να την χτυπάει και να της σκίζει τα ρούχα με σκοπό να τη βιάσει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, οι στιγμές που έζησε ήταν εφιαλτικές καθώς ο 32χρονος μόλις εκείνη άνοιξε την πόρτα της έριξε σκόνη στο πρόσωπο, και στη συνέχεια για περίπου 20 λεπτά την χτυπούσε, της έσκιζε τα ρούχα και την έσερνε έξω από το σπίτι με την απειλή μαχαιριού.

Η 50χρονη επιχειρούσε μάταια να φύγει από τα χέρια του και τελικά οι φωνές της ήταν εκείνες που την έσωσαν καθώς ο 32χρονος τελικά την άφησε ήσυχη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η 50χρονη έπεσε θύμα όχι μόνο απόπειρας βιασμού αλλά και ξυλοδαρμού από έναν άνδρα που τον γνώριζε ως εργάτη που τον χρησιμοποιούσε στα θερμοκήπιά της.

Ο 32χρονος είχε συλληφθεί ύστερα από «παγίδα» που του έστησε η 50χρονη σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ ενώ όπως είχε καταγγείλει το θύμα ο άνδρας την εκφόβιζε όλο το διάστημα της προφυλάκισής του τηλεφωνώντας της από τη φυλακή.