Ώρες αγωνίας έζησε στη Ραφήνα μια 15χρονη κοπέλα, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής από έναν 38χρονο.

Ο άνδρας έβαλε το ανήλικο κορίτσι στο αυτοκίνητό του και προέβη σε χυδαίες πράξεις μπροστά της.

Πώς έγιναν όλα

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Γύρω στις 16:00 ο 38χρονος σταμάτησε το τζιπ που οδηγούσε μπροστά από την 15χρονη και τη ρώτησε αν θέλει να την πάει κάπου.

Το κορίτσι αρνήθηκε, ωστόσο ο 38χρονος κατέβηκε από το όχημα και την έβαλε στο αμάξι με τη βία, ξεκινώντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 38χρονος που απήγαγε την ανήλικη και επιχείρησε να τη βιάσει

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο άγνωστος άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να της επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα.

Ο 38χρονος έβαλε με τη βία το ανήλικο κορίτσι στο όχημά του και της επιτέθηκε σεξουαλικά

Τρομαγμένη από ότι συνέβαινε, η ανήλικη κατάφερε να κατέβει από το μαύρο τζιπ στη συμβολή των οδών Σωτηρίου Κανσού και Κωνσταντίνου Παράσχου.

Την έσωσαν οι κάτοικοι

Το ανήλικο κορίτσι, αφού κατάφερε να βγει από το όχημα του 38χρονου, σώθηκε μετά την έγκαιρη παρέμβαση των κατοίκων της περιοχής, οι όποιοι άκουσαν τις φωνές της και κατέβηκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συμβαίνει.

Ο 38χρονος που απήγαγε την ανήλικη κοπέλα

Όταν οι κάτοικοι βρέθηκαν στο πλευρό της 15χρονης, ο 38χρονος οδηγός του τζιπ εξαφανίστηκε, προτού φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις.

Εντοπίστηκε άμεσα

Άμεσα από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα και έπειτα από επισταμένες έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ως δράστης της εγκληματικής πράξης και συνελήφθη.

Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης. Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ο 38χρονος που επιχείρησε να βιάσει τη 15χρονη