Δείπνο παρέθεσε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου.

Η συνάντηση γίνεται σε καφέ-εστιατόριο στο Παγκράτι. Σημειώνεται ότι νωρίτερα διεξήχθη Πολιτική Γραμματεία που διεξήχθη στα γραφεία επί της Αγίου Κωνσταντίνου.

Δείτε βίντεο:

Η συνάντηση περιλαμβάνει χαλαρές στιγμές για τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Χαρακτηριστική στιγμή ήταν όταν πλανόδιοι μουσικοί συνόδεψαν ηχητικά τους παρευρισκομένους.

Σημειώνεται ότι αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Εκτιμάται ότι η σημερινή κίνηση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται στο πλαίσιο της σύσφιξης σχέσεων μεταξύ των στελεχών.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Στέφανος Κασσελάκης με πλανόδιους μουσικούς

Ο Στέφανος Κασσελάκης με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Νίκος Παππάς και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Ο Στέφανος Κασσελάκης και πλανόδιος μουσικός

Τι είπε ο Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία

Υπενθυμίζεται ότι τις εργασίες της Πολιτικής Γραμματείας άνοιξε -πρώτος μεταξύ ίσων όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης χαρακτηρίζοντας τη σημερινή συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου.

Επισήμανε ακόμη ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», ανέφερε στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Το κλίμα κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας

Παράλληλα, εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια, ώστε να ανάψουν στο φουλ οι μηχανές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το κλίμα κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας, όπως αποτυπώθηκε στις τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη και των μελών της περιγραφόταν με τις λέξεις «συντροφικότητα, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα».