Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Μaestro».

Ο ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς που βρίσκονται σε εξέλιξη και η οποία θα προβληθεί στο δεύτερο μέρος της σεζόν από την άνοιξη δηλαδή, και αποκάλυψε πόσο χαρούμενος  είναι για το παγκόσμιο ταξίδι του «Maestro» μέσω Netflix.

Στην πρεμιέρα «Ο εραστής»

Η Kλέλια Ανδριολάτου, δήλωσε ανυπόμονη για τον δεύτερο κύκλο του «Μaestro», ενώ εξέφρασε τη χαρά της που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί «Ο εραστής» στο θέατρο Νέου Κόσμου.

«Η Κλέλια πέρα από ανακουφιστικά όμορφη είναι και πάρα πολύ ταλαντούχα. Πρέπει να δουν όλοι αυτό το έργο γιατί είναι εξαιρετική και είμαι πολύ υπερήφανος» είπε χαρακτηριστικά ο Παπακαλιάτης.

Για το μέλλον της σειράς Μaestrο

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα του πρώτου μέρους του δευτέρου κύκλου του «Μaestro». Ο δεύτερος κύκλος θα βγει ανάλογα με το MEGA και το Netflix εκεί γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο ή Μάϊο, θα δείξει το ταξίδι του «Μaestro» το έχω ζήσει έντονα και το ζω και αισθάνομαι πολύ τυχερός για όλο αυτό που γίνεται. Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και αν συναισθηματικά θα ήθελα. Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του «Μaestro» η ιστορία θα κλείσει».

Κάλεσα τον Χριστόφορο στην πρεμιέρα μου, είχα άγχος που ήταν από κάτω

Από την πλευρά της, η Κλέλια Ανδριολάτου σημείωσε: «Πάντα έχεις άγχος σε μια παράσταση αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Κάλεσα τον Χριστόφορο στην πρεμιέρα μου, είχα άγχος που ήταν από κάτω αλλά πιο πολύ χαρά γιατί με στηρίζει και με αγαπάει πολύ. Κάθε φορά είναι και καλυτέρα στα γυρίσματα, πονάνε τα ζυγωματικά μου από τη χαρά μου. Αυτά τα δυο χρόνια του «Μaestro» έχω γεμίσει με τόση αγάπη , νιώθω ότι ανήκω σε μια οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι στο δεύτερο κύκλο θα έρθω κοντά με τον Ορέστη».