Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει o 23χρονος Σύρος που συνελήφθη για τουλάχιστον έξι επιθέσεις σε γυναίκες μεταξύ των οποίων και σε ένα 13χρονο κορίτσι.

Το απόγευμα ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή , για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί για τις αξιόποινες πράξεις σε ανακριτή. Ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 11 το πρωί.

Παραδέχθηκε τις πράξεις του

Σύμφωνα με πληροφορίες 0 23χρονος φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς τις 6 επιθέσεις που έκανε τις οποίες και περιέγραψε αναλυτικά.

Ένα βασικό ερώτημα που κλήθηκαν να αναλύσουν οι αστυνομικοί είναι γιατί έκανε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο πυκνές επιθέσεις, τις τελευταίες ημέρες πριν συλληφθεί.

Η απάντηση που δίνουν είναι ότι άρχισε τις επιθέσεις τον Οκτώβριο στην Γλυφάδα γιατί μέχρι τότε φοβόταν να μη συλληφθεί και να οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή, μιας και είχε αποφυλακιστεί τον Ιούλιο.

Η προσαγωγή στις 17 Νοεμβρίου

Από εκεί και πέρα κάνει άλλη μια επίθεση τις 15 Νοεμβρίου και όταν βλέπει ότι συλλαμβάνεται στις 17 Νοεμβρίου και αφήνετε ελεύθερος, καταλαβαίνει ότι δεν τον γνωρίζουν οι Αρχές και άρα πιστεύει ότι δεν έχει κίνδυνο να συλληφθεί ξανά.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος βρίσκεται 8 χρόνια στην Ελλάδα και έχει εισέλθει στη χώρα μέσω Τουρκίας στη Μυτιλήνη.

Είχε συλληφθεί στο παρελθόν και για κλοπές και είχε αφεθεί ελεύθερος.