Το όνομα του Σεντρίκ Μπακαμπού φέρνουν ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ οι Τούρκοι.

Πιο συγκεκριμένα στην γειτονική χώρα αναφέρουν πως η Γαλατάσαραι θέλει να απαλλαγεί από το «βαρύ» συμβόλαιο του Κονγκολέζου φορ, με την ΑΕΚ να θέλει να εκμεταλλευτεί την παραπάνω κατάσταση κάνοντας τον δικό της.

«Υπάρχει μνηστήρας από την Ελλάδα για τον Σεντρίκ Μπακαμπού , τον οποίο η Γαλατασαράι πρόσθεσε στο δυναμικό της με μεγάλες προσδοκίες στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Η γειτονική ΑΕΚ βάζει τώρα ξανά στην ατζέντα της τον Σεντρίκ Μπακαμπού, αναφέρει πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα της «Sabah».

Τι απαντά η ΑΕΚ

Από την πλευρά της η Ένωση προχώρησε στην διάψευση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος τονίζοντας πως τα όσα λένε στην Τουρκία είναι εντελώς αβάσιμα.

Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα ο Σέντρικ Μπακαμπού έχει καταφέρει να καταγράψει με την φανέλα της Γαλατάσαραι μονάχα 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ.

Ο Μπακαμπού πέτυχε το μοναδικό του γκολ εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. Επίδοση η οποία προκαλεί αρκετό προβληματισμό στις τάξεις των Τούρκων οι οποίοι το καλοκαίρι που μας πέρασε έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 700 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να κάνουν κάτοικο Κωσταντινούπολης τον 32χρονο επιθετικό.