Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρόδο, μετά την εξαφάνιση τριών ανήλικων αδερφών. Πρόκειται για την 13χρονη Τσαμπίκα Δ., τον 9χρονο Τσαμπίκο Σ., και την 7χρονη Σταυρούλα Σ.

Τα παιδιά εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου από χώρο παιδικής προστασίας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των τριών αδερφών χθες (15/11/) και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο.

Ποια είναι τα τρία ανήλικα αδέρφια

Η Τσαμπίκα Δ. 13 ετών έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια. Φορούσε μωβ αθλητική φόρμα και κοντό αμάνικο ριγέ μπλουζάκι.

Ο Τσαμπίκος Σ. 9 ετών, έχει ύψος 1.40 μ, έχει κανονικό βάρος, έχει κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, κόκκινο κοντομάνικο και κόκκινη ζακέτα.

Η Σταυρούλα Σ. 7 ετών, έχει ύψος 1.20 μ, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Τα τρία ανήλικα παιδιά που εξαφανίστηκαν

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού, όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple