Η Euroleague μπαίνει σε εβδομάδα με διπλές αγωνιστικές, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να έχουν δύσκολες αποστολές. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από ήττα στο φινάλε στο ΣΕΦ από την Μπασκόνια και έχουν ρεκόρ 3-4, με αποτέλεσμα να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, την ώρα που και οι πράσινοι έχουν ίδιο ρεκόρ, αλλά έρχονται από διπλό στην έδρα της Άλμπα.

Οι «αιώνιοι» από το ξεκίνημα της σεζόν αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφού ο Ολυμπιακός έχει «χτυπηθεί» από τραυματισμούς, ενώ το τριφύλλι είναι μια νέα ομάδα που θέλει χρόνο για να αναπτύξει την ομοιογένεια της και να βρεθεί στο παρκέ.

Την ίδια στιγμή ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, προελαύνουν με τη βασίλισσα να είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και να είναι ξανά το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει την κούπα και τους μπλαουγκράνα να ακολουθούν.

Οι στοιχηματικές θεωρούν τις δύο ισπανικές ομάδες τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, κάτι που με βάση και την εικόνα τους φαντάζει απολύτως λογικό. Από την άλλη, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν… μπερδέψει τις στοιχηματικές με τα σκαμπανεβάσματα που έχουν στην απόδοση τους.

Για αυτό τον λόγο και όπως θα δείτε παρακάτω, σε μερικές ο Ολυμπιακός είναι πιο πάνω από το τριφύλλι και σε κάποιες άλλες οι πράσινοι πάνω από τους Πειραιώτες. Το αρνητικό είναι πως καμία από τις δύο ελληνικές ομάδες δεν είναι στα 4 πρώτα φαβορί για να κατακτήσουν τη Euroleague, με τις Μονακό και Φενέρ να είναι συνήθως πάνω και από τον Ολυμπιακό και από τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τις αποδόσεις της Euroleague: