Ισχυρό πλήγμα για τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς χάνουν έναν από τους σημαντικότερους παίκτες τους στο ροτέισον για τουλάχιστον δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ των «ελαφιών», Τζέι Κράουντερ, θα παραμείνει εκτός μέχρι τον Ιανουάριο μετά τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς στο παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ το Σάββατο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Μιλγουόκι ανέφερε τη Δευτέρα το βράδυ ότι ο Κράουντερ πέταξε στη Φιλαδέλφεια για να επισκεφθεί έναν ειδικό, ο οποίος όρισε την επιστροφή του σε περίπου οκτώ εβδομάδες. Από εκεί και πέρα, ο Κράουντερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα (14/11).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Μπακς

«Θα επιστρέψει. Θα επιστρέψει πολύ πριν τα πλέι οφ», είπε ο προπονητής του Μιλγουόκι, Εϊντριαν Γκρίφιν. «Ήρθε στην προετοιμασία σε εκπληκτική φόρμα. Και είναι ένα τεράστιο κομμάτι αυτού που προσπαθούμε να κάνουμε προχωρώντας μπροστά».

Μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέμιαν Λίλαρντ έχουν κατά μέσο όρο περισσότερα λεπτά ανά αγώνα από τον Κράουντερ (26,7 λεπτά), ο οποίος έχει κατά μέσο όρο 8,1 πόντους και 3,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι αυτή τη σεζόν.

Ο Κράουντερ ξεκίνησε δύο παιχνίδια στη θέση του Κρις Μίντλετον, τον οποίο η ομάδα ξεκουράζει σε παιχνίδια back-to-back, και έπαιξε και στα εννέα παιχνίδια πριν τραυματιστεί το Σάββατο.