Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία για την κρίσιμο συναπάντημα που έχει με Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/11) και Ερυθρό Αστέρα (16/11).

Οι ερυθρόλευκοι έπειτα από την ήττα-σφαλιάρα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Μπασκόνια στο ΣΕΦ θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα με το «δύο στα δύο» στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε να είναι ο στόχος στο μεγάλο λιμάνι.

Αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μια ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στο Ισραήλ, έχοντας αναγκαστεί να ξεσπιτωθεί δίνοντας τα εντός έδρας ματς της σε ουδέτερη έδρα (Βελιγράδι).

Μια κατάσταση την οποία Ολυμπιακός και Γιώργος Μπαρτζώκας θέλουν να εκμεταλλευτούν. Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ, ωστόσο είναι πιθανόν να έχει ξανά στην διάθεση του Λουκ Σίκμα.

Μια επιστροφή αρκετά σημαντική μιας και ο Αμερικανός θα βρεθεί στο «5» δίνοντας τις απαραίτητες… ανάσες στον Μουσταφά Φαλ.

Όσον αφορά την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Σέρβος ψηλός κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, ενώ την επόμενη εβδομάδα, στο ματς με την Ζαλγκίρις, είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμος και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Τέλος όσον αφορά το ζήτημα της ενίσχυσης οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν στραμμένα τα μάτια τους στην αγορά, έχοντας ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός παίκτη που θα δώσει λύσεις τόσο στο «4» όσο και στο «5».