Στον «κάλαθο τον αχρήστων» πέταξαν οι Μιλγουόκι Μπακς την αδιανόητη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, χάνοντας εκτός έδρας με σκορ 126-124 από την ομάδα της Ιντιανάπολις.

Ο «Greek Freak» ήταν παντού. Έκανε μυθική προσπάθεια σκοράροντας 54 πόντους, κατεβάζοντας 12 ριμπάουντ και μοιράζοντας 3 ασίστ σε μόλις 36 λεπτά συμμετοχής, όμως όπως αποδείχθηκε εν τέλει, δεν ήταν αρκετά για να φτάσουν τα «ελάφια» στο θετικό αποτέλεσμα.

Η μεγάλη διαφορά στην αναμέτρηση έγινε στην πρώτη περίοδο, όταν οι γηπεδούχοι έχτισαν μια διαφορά 14 πόντων στο φινάλε της, με αποτέλεσμα οι Μπακς να μπουν από πολύ νωρίς σε θέση κυνηγούν και να προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Το σύνολο του Έιντριαν Γκρίφιν πίεσε, «ψαλίδισε» τη διαφορά στα επόμενα δύο δωδεκάλεπτα, όμως στο φινάλε δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει πλήρως την ανατροπή που εν μέρει έγινε, βλέποντας τους Πέισερς να φεύγουν με το θετικό αποτέλεσμα, και την εμφάνιση του Αντετοκούνμπο να πηγαίνει… στράφι.

Αξίζει να σημειωθεί πως έφτασε έναν πόντο μακριά από το ρεκόρ καριέρας του (55 πόντοι) ο Γιάννης στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο «Greek Freak» έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που σκοράρει 50+ πόντους, μαζεύει 10+ ριμπάουντ, με 75%+στα εντός πεδιάς, και πάλι βλέπει την ομάδα του να μην μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Τα δωδεκάλεπτα: 38-24, 66-60, 93-94, 126-124

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*