Λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού του CSI: Miami Evan Ellingson στα 35 του χρόνια και οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο να προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο 35χρονος ηθοποιός Evan Ellingson βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του στην πόλη Fontana της Καλιφόρνιας, με πηγές να επιβεβαιώνουν στο TMZ πως βρέθηκαν στον χώρο σύνεργα ναρκωτικών.

Ο πατέρας του πρόωρα χαμένου ηθοποιού είχε δηλώσει πως ο γιος του έδινε μάχη με την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και τα πήγαινε καλύτερα τα τελευταία χρόνια.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, σύμφωνα με πηγές, θα καθορίσουν πώς θα συνεχιστεί η έρευνα για τον τραγικό θάνατο του Evan Ellingson.

Η καριέρα του Evan Ellingson

Ο Evan Ellingson ήταν πιο γνωστός για τους ρόλους του στο «My Sister’s Keeper» και το «CSI: Miami». Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες μας με ένα cameo στο General Hospital το 2001.

Συνέχισε την καριέρα του με εμφανίσεις στα Bones και Complete Savages και έκανε ένα σύντομο πέρασμα δέκα επεισοδίων από το Titus.

Ήταν το 2007 που εμφανίστηκε με τον Kiefer Sutherland στο 24, παίζοντας τον ανιψιό του πρωταγωνιστή.

Δύο χρόνια αργότερα υποδύθηκε τον έφηβο γιο της Cameron Diaz στο δράμα My Sister’s Keeper.

Είχε τον ρόλο του Kyle Harmon στο CSI: Miami μεταξύ 2007 και 2010.

Μετά από αυτούς τους ρόλους έμεινε για αρκετά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είχε εμφανιστεί σε κάποια δουλειά μέχρι τον ξαφνικό χαμό του στα 35 του χρόνια.