Μία ακόμη δασκάλα στις ΗΠΑ έχασε τη δουλειά της στο ίδιο σχολείο στο Μιζούρι.

Η 31χρονη Megan Gaither, δασκάλα αγγλικών αλλά και προπονήτρια της ομάδας  τσιρλίντινγκ του Σεντ Κλερ, ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου πως κάποια παιδιά τής άφησαν ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα της τάξης όπου διδάσκει, στο οποίο έγραφαν πως ξέρουν ένα μυστικό της.

Το μυστικό είναι πως η 31χρονη δασκάλα που είναι παντρεμένη, διαθέτει… λογαριασμό στο OnlyFans, στο οποίο ποστάρει προσωπικές ερωτικές στιγμές, προκειμένου να ανεβάσει το εισόδημά της.

Η αντίδραση της διοίκησης του σχολείου ήταν να τη θέσει σε υποχρεωτική άδεια, έως ότου αποφασίσει οριστικά αν θα κρατήσει τη δουλειά της ή όχι.

Το απίστευτο είναι πως πρόκειται για τη δεύτερη δασκάλα από το ίδιο σχολείο που πιάστηκε να έχει λογαριασμό στην πλατφόρμα, μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

«Η διδασκαλία δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά έναν άνθρωπο. Είναι δύσκολο, ειδικά το καλοκαίρι, να αντεπεξέλθεις στους λογαριασμούς. Γι’ αυτό και το έκανα» ανέφερε σε τοπικό μέσο η 31χρονη, η οποία άνοιξε τον λογαριασμό τον Μάιο και αυτό τη βοήθησε να καλύψει ανάγκες ύψους 125.000 δολαρίων, ενώ ο ετήσιος μισθός της είναι 47.500 δολάρια.

Μία συνάδελφός της από το ίδιο σχολείο, η Brianna Coppage, έκανε το ίδιο σε λογαριασμό μαζί με τον σύζυγό της για τον ίδιο ακριβώς λόγο και το σχολείο την απέλυσε. Από το σχολείο έβγαζε 42.000 ετησίως, ενώ από τον λογαριασμό στο OnlyFans έφτασε να βγάλει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια για ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό της.

Η Megan Gaither και η Brianna Coppage έχουν μοιραστεί και προσωπικές στιγμές στα σόσιαλ.

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι εργάζονταν στο ίδιο σχολείο η Coppage και η Gaither είπαν ότι δεν ήξεραν η μία για την άλλη ότι είχαν λογαριασμό στο OnlyFans.

Η Gaither μιλώντας σε τοπικό Μέσο, είπε πως γρήγορα έφτασε τους 1.500 συνδρομητές, αλλά κάποιοι από τους μαθητές της ανακάλυψαν τον λογαριασμό της. Αν και η ίδια φρόντισε να κρύβει το πρόσωπό της στις ερωτικές σκηνές, κάποιοι μαθητές την αναγνώρισαν εξαιτίας ενός ρούχου που έκανε το λάθος να φορέσει και στο σχολείο, ενώ το είχε χρησιμοποιήσει και σε ένα από τα επίμαχα βίντεο.

«Λατρεύω τη δουλειά μου και τους μαθητές μου. Αυτοί με έκαναν να λέω πως θα περάσω 30 χρόνια στο σχολείο, αλλά νιώθω πως τους εγκαταλείπω τώρα. Ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα τους δω ποτέ» είπε η 31χρονη δασκάλα, η οποία σκοπεύει να διατηρήσει τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα.