Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση ενός 29χρονου από την περιοχή του Βαρθολομιού Ηλείας.

Ο 29χρονος  Άντζελο Άβντιου αλβανικής καταγωγής  εξαφανίστηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικα, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο 29χρονος έχει ύψος 1.85 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε άσπρη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, ο 29χρονος Άντζελο Άβντιου, εθεάθη τελευταία φορά το πρωί της Κυριακής, και έκτοτε αναζητείται από τους οικείους του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 29χρονος, άφησε όλα του τα προσωπικά αντικείμενα, όπως χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο, στην οικία που διέμενε, γεγονός που φανερώνει πως είναι δύσκολο να έχει μετακινηθεί πολύ μακριά από την περιοχή.

Ο 29χρονος  είναι πατέρας ενός παιδιού και διέμενε σε πόλη της κεντρικής Ελλάδας.