Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται εδώ και πέντε μέρες.

Η μητέρα του μιλώντας στο Star, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να το αναφέρει στις Αρχές. «Κάνω έκκληση σε όποιον είδε ή άκουσε κάτι να μας το πει. Ζούμε ένα δράμα πέντε μέρες τώρα. Δεν αντέχουμε άλλο, βοηθήστε μας σας παρακαλώ» συγκλονίζει.

Η μητέρα του 27χρονου Θάνου βρισκόταν σε ταξίδι και όταν επέστρεψε έμαθε ότι το παιδί της εξαφανίστηκε.

Ο 27χρονος στις 21 Οκτωβρίου είχε βγει μια βόλτα με τον πατέρα του στην περιοχή του Ελαιώνα στην Αθήνα, όταν ξαφνικά του πέρασε το τσαντάκι του στον λαιμό, του είπε «μπαμπά σ’ αγαπώ» και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αν όμως ένιωθε φοβισμένος θα ερχόταν στη μητέρα του. Ετοιμαζόταν να μετακομίσει μόνιμα στην Κόρινθο, όπου μένω εγώ, όμως βρισκόμουν σε ταξίδι και γι’ αυτό πήγε στον πατέρα του για λίγες μέρες» περιγράφει η μητέρα του Θάνου.

Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν ξέρει τι μπορεί να συνέβη στο παιδί της, ενώ σημείωσε πως ανησυχεί ακόμα περισσότερο γιατί, όπως είπε, ο 27χρονος έχει μια δυσκολία να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.

Σύμφωνα τέλος με όσα είπε η μητέρα, ο νεαρός είχε όλα του τα προσωπικά αντικείμενα μέσα στο τσαντάκι του που άφησε στον πατέρα του, περιλαμβανομένου και του κινητού του τηλεφώνου, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αναζήτησή του.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στις 21/10/2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ελαιώνα στην Αθήνα, ο Χαρικιόπουλος Αθανάσιος (Θάνος), 27 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Έχει ύψος 1,72 μ. και κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε κοντομάνικη μπλούζα με άσπρες γραμμές, μαύρη φόρμα adidas, μπουφάν σε χρώματα παραλλαγής και γκρι παπούτσια μάρκας Nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.