Εκτός από τον Μέσι που γίνονται προσπάθειες για να αγωνιστεί με την Αργεντινή, για να μπορέσει να διεκδικήσει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Εμπαπέ φαίνεται πως θα δώσει το παρόν.

Ολοένα και περισσότερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αναμένεται να δώσουν το παρόν στα γήπεδα του Παρισιού το καλοκαίρι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους διοργανωτές Γάλλους, να προσπαθούν να πείσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να παίξει με την Εθνική ομάδα στη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Φιλίπ Ντιαλό, δήλωσε:

«Επειδή αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται στη Γαλλία, είναι καθήκον μας να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να έχουμε τους καλύτερους παίκτες.

Αρχίσαμε να το αντιμετωπίζουμε με την υποστήριξη του γαλλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι πρόεδροι των ομάδων θα πειστούν ότι συμμετέχουν σε μια αποστολή γενικού ενδιαφέροντος για να στηρίξουν την εθνική μας ομάδα και να εξασφαλίσουν ότι θα λάβει τουλάχιστον ένα μετάλλιο».

Ο 24χρονος επιθετικός θα αποφασίσει, αν θα παίξει για την Εθνική του ομάδα, μετά τη συσσωρευμένη κούραση από τα συνεχή παιχνίδια όλης της σεζόν.