Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 54χρονος ελαιοχρωματιστής που τραυματίστηκε σοβαρά χθες στο Ατσαλένιο στην Κρήτη κατά τη διάρκεια εργασιών όταν «χτυπήθηκε» από ρεύμα και έπεσε από μεγάλο ύψος.

Αργά χθες το βράδυ στήθηκε μεγάλη αεροδιακομιδή για τον 54χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το cretapost, η μεταφορά του κρίθηκε σκόπιμη από τους γιατρούς και τους διοικητικούς καθώς σε όλη την Κρήτη δεν υπήρχε ούτε ένα άδειο κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Η κατάσταση της υγείας του 54χρονου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Από την πρώτη στιγμή διασωληνώθηκε καθώς εκτός από τα εγκαύματα που υπέστη από την ηλεκτροπληξία έχει τραυματιστεί σοβαρά και στο κεφάλι από την πτώση του.

Οι γιατροί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ αυτή τη στιγμή ο 54χρονος είναι σε μία σταθερή σοβαρή κατάσταση.

Το χρονικό του εργατικού ατυχήματος

Όλα συνέβησαν χθες λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ο 54χρονος εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού σε οίκημα που βρίσκεται στην οδό Παρασκευοπούλου στο Ατσαλένιο.

Την ώρα των εργασιών, υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από μεγάλο ύψος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε πως ο 54χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του αν και είχε σφυγμό και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.