Η Τζόρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλέυρης ύστερα από τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί, παραδέχθηκαν δημόσια ότι είναι σε σχέση. Ο 83χρονος δικηγόρος και πολιτικός σε πρόσφατες δηλώσεις του εξομολογήθηκε: «Υπήρχε ένα απέραντο κενό μέσα μου, που η σύντροφός μου το γέμισε. Είμαι πολύ τυχερός που την έχω γνωρίσει».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στηρίζει την 49χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό με κάθε τρόπο. Το βράδυ της Τετάρτης, η Τζόρτζια Σιακαβάρα είχε πρεμιέρα και δέχτηκε ένα μεγάλο καλάθι με λουλούδια από τον σύντροφό της, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε «βροχή» ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα είπε χαρακτηριστικά: «Είναι γλυκύτατος άνθρωπος. Έχω γνωρίσει τον γιο του, τώρα τι γνώμη έχει…» ενώ για τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τον γάμο, η τραγουδίστρια και ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει. «Ο κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για το ενδεχόμενο γάμου» αρκέστηκε να πει.

Με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Σας κάνει εντύπωση που αγαπάω μια γυναίκα γιατί τώρα αγαπούν τους άντρες. Έτσι δεν είναι; Δεν έχω συζητήσεις με τον γιο μου αν θα παντρευτώ την Τζόρτζια» δήλωσε ο 83χρονος νομικός, πολιτικός και συγγραφέας.

Δείτε περισσότερα: