Ένας λάτρης της άγριας φύσης κατάφερε να καταγράψει με ερασιτεχνική κάμερα τι κάνει μια αρκούδα που… περνά και μόνη της καλά.

Ο Τομ ΜακΚλέλαντ εγκατέστησε πρόσφατα τον εξοπλισμό του σε μια δασώδη περιοχή στο Τζόνσον του Οντάριο. Προς μεγάλη έκπληξη του η κάμερα έπιασε την αρκούδα να χορεύει με στύλο της τον κορμό ενός δέντρου.

Μοναδικό θέαμα

Στην πραγματικότητα το ευφυές θηλαστικό, που αποτελεί σύμβολο δύναμης προσπαθεί απλά να ξύσει την πλάτη του στον φλοίο του δέντρου, αλλά το αποτέλεσμα είναι τόσο απολαυστικό που επιδέχεται πολλές ερμηνείες, γράφει το People.

Γι’ αυτό και ο ΜακΚλέλαντ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του στο Instagram με το βίντεο της αρκούδας: «σέξι μαύρη αρκούδα χορεύει στον στύλο», προσθέτοντας τα hastags #burlesque και #poledancer. Όπως ήταν επόμενα, τα σχόλια των ακολούθων του έπεσαν βροχή.

Σημαντικά tips

Για την ιστορία, η αρκούδα, είναι το μεγαλύτερο χερσαίο θηλαστικό στην Ευρώπη. Ζει 20 με 25 χρόνια, είναι ιδιαίτερα έξυπνο και ευκίνητο ζώο και αποτελεί σύμβολο δύναμης, άγριας ομορφιάς και μοναχικότητας. Το σώμα της καλύπτεται από πυκνό καφέ, αδιάβροχο τρίχωμα και έχει τριγωνικό κεφάλι, μικρά μάτια και αυτιά και μικρή ουρά.

Και επειδή ζούσε σε δύσκολους καιρούς και τα πάντα είναι πιθανά, αν τύχη και συναντήσετε κάποια στο διάβα σας ή στην κουζίνα σας διατηρήστε την ψυχραιμία σας και απολαύστε τη μοναδική στιγμή.