Η μεγάλη είδηση των τελευταίων ωρών είναι η πρόωρη επέκταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τρία χρόνια έναντι 186 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο «Greek Freak» ξάφνιασε τους πάντες καθώς αυτή η κίνηση δεν είχε οικονομική λογική για τον ίδιο αφού αν υπέγραφε το καλοκαίρι του 2024 θα έπαιρνε ένα πόσο που φτάνει τα 70 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια. Ο Έλληνας σούπερ σταρ θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει την αφοσίωσή του στην ομάδα που τον εμπιστεύτηκε από την πρώτη μέρα που έφτασε στο Γουισκόνσιν.

Όλο το περασμένο καλοκαίρι ο Αντετοκούνμπο ζητούσε από την διοίκηση να έχει νοοτροπία νικητή και το μέλλον του στο Μιλγούοκι ήταν αβέβαιο. Ωστόσο η  προσθήκη του Ντέιμιαν Λίλαρντ ανέτρεψε τα μέχρι τότε δεδομένα και πλέον ο οργανισμός κοιτάει στα μάτια το δαχτυλίδι του ΝΒΑ.

Ο ίδιος ο Γιάννης δεν έκρυψε την χαρά του και θέλησε να μοιράσει ένα μήνυμα στους φιλάθλους του. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε κρατάει στα χέρια του το τρόπαιο από το πρωτάθλημα του 2021 και το Finals MVP βραβείο με τη λεζάντα να γράφει: «ΜΙΛΓΟΥΟΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! Πάμε να το πάρουμε!!!!»