Ο νοσταλγός της δικτατορίας του Μεταξά και της χούντας των συνταγματαρχών δηλώνει ενθουσιασμένος με την κατά 35 χρόνια μικρότερή του Τζόρτζια Σιακαβάρα, με την οποία φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ένα μεγάλο ειδύλλιο, το οποίο προβάλλει έντονα μέσω συνεντεύξεων αλλά και δηλώσεών του.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών είχε προβεί στην οριστική διαγραφή του δικηγόρου Κωνσταντίνου Πλεύρη από τα μητρώα του μετά από απόφαση του Α’ Τμήματος του Πειθαρχικού Συμβουλίου για τον ναζιστικό χαιρετισμό στον οποίον είχε προβεί κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Δηλώσεις περί έρωτος

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης εξομολογήθηκε: «Υπήρχε ένα απέραντο κενό μέσα μου, που η σύντροφός μου το γέμισε. Είμαι πολύ τυχερός που την έχω γνωρίσει. Γνωριστήκαμε σε μία εκδήλωση. Μόλις την είδα για πρώτη φορά, είπα σε έναν φίλο μου ότι αυτή η γυναίκα αξίζει να της δώσει ένας άνδρας τα πάντα. Αρχικά, μου άρεσε η εμφάνισή της και εν συνεχεία διαπίστωσα ότι έχει ένα ουσιαστικό περιεχόμενο με μία ανεπανάληπτη γλυκύτητα και μία κλασική παιδεία».

Ενθουσιασμός και οι δηλώσεις περί έρωτος καλά κρατούν

Στην άκρη οι ιδεολογίες για τον έρωτα

«Τα ιδεολογικά δεν τα συζητάμε. Έχουμε αφήσει το παρελθόν στην άκρη και ασχολούμαστε με το παρόν και το μέλλον. Είναι μία σχέση η οποία δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει. Πάντως δεν πρόκειται να οδηγήσει σε μία διακοπή», υποστηρίζει ο ίδιος.

Σχέση με την έγκριση του γιου

Όπως αποκάλυψε ο 83χρονος, ο γιος του, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης έχει γνωρίσει τη Τζόρτζια Σιακαβάρη. «Ο γιος μου μού λέει να κάνω ό,τι μου αρέσει και δεν ρωτάω κανέναν. Έτυχε να βρεθούμε».

Την περίμενα μια ζωή, δεν με ενδιεφέρει να με σχολιάζουν

«Τα σχόλια δεν με αγγίζουν, αλλά η διαφορά της ηλικίας είναι γεγονός. Έχουμε βάλει σκοπό να ζήσουμε μαζί. Εγώ λόγω ιδεολογίας είχα μέσα μου ένα έλασμα ατσάλινο. Αυτό το έλασμα το έβγαλε η Γεωργία και μου έβαλε χορδές. Την περίμενα μια ζωή».

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Έχει τελειώσει αισθητικός σε ΙΕΚ και στα 43 της σπούδασε υποκριτική. Νωρίτερα, είχε πάει σε πρακτορείο μοντέλων ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις ως μοντέλο χεριών και ποδιών.

Σε ηλικία 20 ετών καταπιάστηκε με το τραγούδι με το οποίο ασχολήθηκε για περίπου 15 χρόνια. Το σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λόγω προβλημάτων που εμφάνισε στη φωνή της από τη στενοχώρια. Το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.