Είναι εδώ και λίγες ώρες που τα δημοσιεύματα θέλουν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, πατέρα του βουλευτή Θάνου Πλεύρη, να ετοιμάζεται να παντρευτεί την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Μάλιστα, το μοντέλο έδωσε και απαντήσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπονοούμενα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον 83χρονο Κωνσταντίνο Πλεύρη, όταν χρήστης του TikTok την είπε «βρες αγόρι οπωσδήποτε».

«Εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρομαι να βρω ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι» είπε αρχικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και τόσο, οχι και αγόρι. Τώρα πια άνω των… 49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι. Αγόρι σίγουρα όχι, άσε που δεν έχω και καμία κάψα μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

@georgiasiakavara Απάντηση στον χρήστη @user36357058 IG:GEORGIA SIAKAVARA #περνωκαιμονημουκαλα💪😋 #μοναχοςσουχορευεκιοσοθελειςπηδα #πιοκαληημοναξια #georgiasiakavara #γεωργιασιακαβαρα ♬ πρωτότυπος ήχος – Unstable artist

Η Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είχε πάρει μέρος στο My Style Rocks το 2020. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο και στα 19 της χρόνια πήγε σε πρακτορείο μοντέλων.

Φαίνεται πως είναι καλλιτεχνική φύση, καθώς ασχολείται με το τραγούδι, την υποκριτική, ενώ είναι και δημοφιλής TikToker.

Στα 20 της χρόνια καταπιάστηκε με το τραγούδι με το οποίο ασχολήθηκε για περίπου 15 χρόνια. Το σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λόγω προβλημάτων που εμφάνισε στη φωνή της από τη στενοχώρια.

Όπως είχε αναφέρει η ίδια, στο παρελθόν είχε εργαστεί και ως μοντέλο, ενώ είχε συμμετάσχει και σε διαφημίσεις. Η Τζόρτζια Σιακαβάρα μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok δίνει συμβουλές ομορφιάς και μόδας.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Μιλώντας στο T-Live, η Τζόρτζια Σιακαβάρα αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη σε μια εκδήλωση. «Κάποιος μας γνώρισε. «Χαίρετε», «χαίρετε». Ο κύριος τάδε, η κυρία τάδε. Το πώς θα εξελιχθεί αυτό, κανείς δεν ξέρει, για κανέναν μας» εξήγησε η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν γάμο, η Τζόρτζια Σιακαβάρα απάντησε πως είναι επισημοποιημένη. «Αυτό είναι κάτι άλλο, είναι δικό μας θέμα, δεν είναι νομικό ενός γάμου», συνέχισε.

Σε ερώτηση για τις ιδεολογικές του θέσεις, η Τζόρτζια Σιακαβάρα αρκέστηκε να πει πως ο καθένας έχει τις δικές του θέσεις. «Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του, δεν θα κρίνω κανενός την…».

Όσο για το τι ήταν αυτό που τη γοήτευσε στον Κωνσταντίνο Πλεύρη, η Τζόρτζια Σιακαβάρα ανέφερε πως τη γοήτευσαν πολλά που δεν χρειάζεται να αναφέρει. «Τα ξέρω εγώ…», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για το αν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους ο γάμος, η Τζόρτζια Σιακαβάρα σημείωσε πως «κανείς δεν ξέρει αυτό, κανείς δεν ξέρει για κανέναν μας. Ενδεχόμενο φυσικά, εφόσον υπάρχει η σχέση. Μέχρι εκεί αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο…» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Τον γοήτευσε η προσωπικότητά της

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παραδέχτηκε πως έχει συναισθηματικό δεσμό με την Τζόρτζια Σιακαβάρα με την οποία γνωρίστηκαν πριν από τρεις μήνες.

Γοητεύτηκε, όπως αποκαλύψε, από την έντονη προσωπικότητά της και τη δυναμική της παρουσία.

«Είναι μία προσωπικότης και εγώ δεν θα σχετιζόμουν με ένα πρόσωπο που δεν είναι προσωπικότης» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μιλώντας στο T-Live. «Με την κυρία Σιακαβάρα έχω έναν συναισθηματικό δεσμό και αυτό τα λέει όλα», συνέχισε.

«Ούτε τη διαψεύδω, ούτε την επιβεβαιώνω» σημείωσε όταν κλήθηκε να επιβεβαιώσει την είδηση περί επικείμενου γάμου.

Οι δύο τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχουν ανακοινώσει στο στενό περιβάλλον τους την πρόθεσή τους να ενώσουν τις ζωές τους το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Θάνο Βάγιο και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα»

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλιά με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις, αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.