Δημοσιεύματα θέλουν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να ετοιμάζεται να παντρευτεί μια πρώην παίκτρια του «My Style Rocks». Συγκεκριμένα η εφημερίδα «On Time» αναφέρει πως ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη, Κωνσταντίνος, παντρεύεται με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δύο τους έχουν ανακοινώσει στο στενό περιβάλλον τους την πρόθεσή τους να ενώσουν τις ζωές τους το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Θάνο Βάγιο και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις, αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Δείτε το απόσπασμα

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα που έχει συμμετάσχει το 2020 στο My Style Rocks, ενώ η ίδια φαίνεται πως είναι καλλιτεχνική φύση, αφού ασχολείται με το τραγούδι, την υποκριτική, ενώ είναι και δημοφιλής TikToker.

Σε ηλικία 20 ετών καταπιάστηκε με το τραγούδι με το οποίο ασχολήθηκε για περίπου 15 χρόνια. Το σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λόγω προβλημάτων που εμφάνισε στη φωνή της από τη στενοχώρια.

Όπως είχε αναφέρει η ίδια, στο παρελθόν είχε εργαστεί και ως μοντέλο, ενώ είχε συμμετάσχει και σε διαφημίσεις.