Τελικά τι ήθελε ο Παναθηναϊκός χθες βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκης, μετά τη διακοπή του ντέρμπι των αιωνίων;

Οι Πράσινοι ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα και φυσικά αυτό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όταν και αν θα συμβεί.

Προς το παρόν πάντων τα γεγονότα οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα: Πως ο στόχος τους ήταν εξ αρχής να μην επιστρέψουν στο γήπεδο, από το οποίο αποχώρησαν μόνοι τους (όπως καταγράφεται στο φύλλο αγώνα) στο 49΄.

Ότι από εκεί και πέρα όλοι οι χειρισμοί τους ήταν αποκλειστικά προς μια κατεύθυνση. Να διεκδικήσουν τους βαθμούς της νίκης στα χαρτιά.

Και η αλήθεια είναι ότι το παρακάτω βίντεο αν μη τι άλλο ενισχύει και άλλο αυτή την πεποίθηση. Ένα βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ώρα είναι 21:20 και η διακοπή έχει φτάσει πλέον στα σαράντα λεπτά. Σε χρονικό σημείο όπου ακόμη ο γιατρός του αγώνα (σύμφωνα με την έκθεση του) δεν έχει προχωρήσει στην απαραίτητη επανεξέταση του Χουάνκαρ. Σε σημείο που κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν το ματς θα συνεχιστεί ή θα διακοπεί οριστικά.

Τι συμβαίνει λοιπόν στα αποδυτήρια; Δύο φροντιστές του Παναθηναϊκού παραλαμβάνουν μπόλικα κουτιά με πίτσες τις οποίες και πηγαίνουν στους ποδοσφαιριστές. Μια ρουτίνα που επαναλαμβάνεται σχεδόν από όλες τις ομάδες έπειτα από το τέλος των αναμετρήσεων.

Έκπληκτοι οι αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούν και μάλιστα ακούγεται κάποιος να λέει «με δική τους ευθύνη» δείχνοντας να καταλαβαίνει προς τα πού πάει το πράγμα.

Στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά μια ακόμη απόδειξη.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν στις 21:20 λειτουργούσε ήδη με τη λογική ότι το ματς έχει τελειώσει οριστικά. Πριν την εξέταση του γιατρού. Πριν την απόφαση του διαιτητή. Είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του. Είχε χαράξει και την στρατηγική του.

Πως γίνεται τώρα μια ώρα μετά να ζητά από τον γιατρό του αγώνα έγγραφη διαβεβαίωση για την κατάσταση του Χουάνκαρ, προκειμένου να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο; Την ίδια ακριβώς απορία φέρεται να είχε και ο διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα ο οποίος από ένα σημείο και έπειτα ήταν πραγματικά έξαλλος με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Και τους χειρισμούς τους.

Δείτε το βίντεο: