Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε χθες στο Καραϊσκάκη να επιδιώξει να πάρει το ματς στα χαρτιά μετά την πτώση του Χουάνκαρ από κροτίδα που έσκασε μακριά του χωρίς να τον χτυπήσει. Προκαλώντας εν τέλει την οριστική διακοπή του με την άρνηση τους να αγωνιστούν και την επιμονή τους να παρουσιάζουν ως σοβαρά τραυματισμένο τον Χουάνκαρ σε αντίθεση με όσα διέγνωσε ο γιατρός του αγώνα.

Το φύλλο αγώνα του Ιταλού διαιτητή Μαρέσκα που έγινε πλέον γνωστό αποδεικνύει όσα υποστήριζαν από χθες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που τοποθετήθηκαν επίσημα, με πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη από την πρώτη στιγμή. Για αυτό και στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως είναι πλέον αδιαμφισβήτητο πως ο διαιτητής δεν διέκοψε ΠΟΤΕ το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού.

Πρώτα διέκοψε επειδή ο Παναθηναϊκός έφυγε στα αποδυτήρια χωρίς εντολή δική του και μετά – στο τέλος διέκοψε οριστικά λόγω παρέλευσης του χρόνου καθώς είχαμε πάνω από 2 ώρες προσωρινή διακοπή.

Άρα για λόγους πρακτικούς όχι λόγω του τραυματισμού. Και επειδή ο Παναθηναϊκός επέμενε να μην αγωνιστεί. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από δύο ώρες διακοπής εξαιτίας της στάσης του ΠΑΟ ο Μαρέσκα εξερράγη στα αποδυτήρια όταν οι άνθρωποι του, του είπαν ότι δεν έχουν θέμα να συνεχίσουν…

Ο διαιτητής τους είπε σε υψηλούς τόνους: «τώρα το θυμηθήκατε κύριοι; δύο ώρες μετά;». Είναι επίσης χαρακτηριστικό είναι ότι πριν τη δεύτερη εξέταση του Χουάνκαρ, πάνω από 60 λεπτά’ μετά το περιστατικό, σχεδόν σε τριάντα λεπτά από το περιστατικό είχε ήδη έρθει delivery με… πίτσες στα αποδυτήρια των πρασίνων και οι παίκτες έτρωγαν σα να είχε ήδη διακοπεί το ματς την ίδια ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν στο γήπεδο και έκαναν ζέσταμα για να παίξουν! Σε απλά ελληνικά, όπως τονίζουν οι ερυθρόλευκοι, αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε φύγει μόνος του από το γήπεδο στο 49’ γιατί αυτό ήθελε, ο διαιτητής θα συνέχιζε κανονικά τον αγώνα!

Ο ΠΑΟ αποφάσισε να αποσυρθεί στα αποδυτήρια με δική του βούληση όπως ακριβώς περιγράφει και ο διαιτητής της αναμέτρησης στο Φ. Α. Και γι’ αυτό δεν συνεχίστηκε το ματς!