Ο Κώστας Καραπαπάς με δύο αναρτήσεις – βόμβα «ξεμπροστιάζει» τον Παναθηναϊκό και όσα αναφέρουν από την ΠΑΕ και όχι μόνο για το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων πήρε θέση για όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες, ενώ κάνει ειδική αναφορά μεταξύ άλλων στην προπαγάνδα και στα ψέματα που λένε οι «πράσινοι» για όσα συνέβησαν χθες στο ντέρμπι.

Ακόμα ο Καραπαπάς μιλάει για συγκεκριμένο μέσο και ψέματα που έχουν ειπωθεί, ενώ διερωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας για να παρέμβει για τα αίσχη και ψέματα τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Καραπαπάς: 

«Για να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε: Με ψέματα του Νικολογιάννη και ρεπορτάζ για γέλια που παρουσιάζουν σχεδόν… κουφό τον Χουάνκαρ συνεχίζεται η προπαγάνδα του Sport Fm, ο οποίος αρνήθηκε επίσημα να χρησιμοποιήσει στην ιστοσελίδα τους τις θέσεις του Ολυμπιακού για ότι έγινε στο ματς. Θέσεις που δόθηκαν από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και φιλοξενούνται σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες», ανέφερε στο πρώτο του μήνυμα.

Από εκεί και πέρα, στην δεύτερη ανάρτηση του ανέφερε: «Τόσο ο Νικολογιάννης όσο και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ψέματα και γελοιότητες σε επίσημους λογαριασμούς για το γιατρό αγώνα και όχι μόνο και ενώ το γήπεδο ήταν γεμάτο και υπήρχε ένταση προσπαθούσαν να υποκινήσουν τη βία. Ξεκάθαρα. Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας που να ασχολείται με αυτό στη χώρα Ελλάδα 2.0;

Δείτε τις αναρτήσεις του Καραπαπά: 

Όσα έγραψε ο Κ. Καραπαπάς για το ζήτημα του Χουάνκαρ

Όσα έγραψε ο Κ. Καραπαπάς για το ζήτημα του Χουάνκαρ