Από το πουθενά παραλίγο να έχουμε δράμα στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην Premier League, καθώς ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ της Λίβερπουλ είχε ένα πολύ επικίνδυνο ατύχημα.

Ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ οδηγούσε σε δρόμο του Μέρσεϊσαϊντ, όταν ένας πυλώνας ρεύματος ξεριζώθηκε λόγω των έντονων ανέμων, με αποτέλεσμα να πέσει λίγα εκατοστά μακριά από το Range Rover του Άγγλου διεθνή!

Τι συνέβη

Ο πυλώνας έπεσε στο αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά από αυτό που βρισκόταν ο αμυντικός της Λίβερπουλ, με τους δύο οδηγούς να είναι ευτυχώς καλά στην υγεία τους.

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ σύμφωνα με όσα μεταφέρουν στην Αγγλία, προσπάθησε με ελιγμούς να αποφύγει το αυτοκίνητο μπροστά του και με τα φρένα βγήκε εκτός πορείας, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο του, όμως ο ίδιος γλίτωσε για… εκατοστά.

Ο ταραγμένος σταρ της Λίβερπουλ εθεάθη τότε να βγαίνει και να μιλά στον άλλο οδηγό. Και οι δύο γλίτωσαν από θαύμα χωρίς να τραυματιστούν στη σύγκρουση σε μια βρεγμένη λωρίδα εξοχής κοντά στο Knutsford, Cheshire της Αγγλίας.

Ένας μάρτυρας είπε, «Ο άνεμος ήταν τόσο δυνατός που ξαφνικά έσκισε τον πυλώνα. Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Είναι θαύμα που κανείς δεν τραυματίστηκε. Κάποιος θα μπορούσε εύκολα να είχε σκοτωθεί. Ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό; Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ πρέπει να νιώθει σαν να έχει εξαπατήσει τον θάνατο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και θα μπορούσε να είχε περάσει από το παρμπρίζ του. Είναι απολύτως ύπουλο εκεί έξω».

Να σας υπενθυμίσουμε πως την Αγγλία ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα η κακοκαιρία Μπαμπέτ, η οποία έχει προκαλέσει χάος, αφήνοντας πίσω της τουλάχιστον τρεις νεκρούς!