Το τελευταίο αντίο στον Αίαντα Μανθόπουλο είπαν σήμερα οι φίλοι και συγγενείς του στο Κοιμητήριο Παιανίας. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 17/10 σε ηλικία 61 ετών, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Ο ηθοποιός που είχε στο ενεργητικό του δυο γάμους και τρία παιδιά, άφησε πίσω του ένα τεράστιο κενό καθώς κανείς τους δε μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

Στην κηδεία του ηθοποιού, από τους πρώτους που βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Παιανίας, ήταν τα παιδιά και η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού, Δέσποινα Παπαθανασίου που δε μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Αττικόν, η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του: «Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας-Γεώργιος Μανθόπουλος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ. Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του».

Αν και είχε σημειώσει αρκετές επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση και το θέατρο, τα τελευταία χρόνια επέλεξε να αποσυρθεί από την υποκριτική και τα «φώτα» της δημοσιότητας. Η τελευταία φορά που τον «εντόπισαν» οι φωτογράφοι σε δημόσια εμφάνιση, ήταν στην κηδεία Λάκη Παπαστάθη, τον Μάρτιο, στο Νεκροταφείο Βύρωνα.

Φίλοι και συνεργάτες μίλησαν για τον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

«Το τελευταίο αντίο σε έναν υπέροχο ηθοποιό, έναν υπέροχο φίλο, πολύ καλό παιδί, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. Πριν λίγο καιρό είχαμε μιλήσει και ήταν καλά τότε», δήλωσε η Νάντια Μουρούζη.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς είπε πως, «Χάσαμε τον αγαπημένο μας φίλο. Ήρθαμε να του πούμε το τελευταίο αντίο. Αν σήμερα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, θα ήμασταν μαζί στο θέατρο και μετά θα πηγαίναμε στο αγαπημένο μας μπαράκι να πιούμε το ποτό μας, οπότε η θέση του θα είναι κενή, θα τον περιμένει».

«Ήταν πολύ ξαφνικό, μας έκοψε τα γόνατα αυτό. Καλό παράδεισο. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να τον αποχαιρετήσω, θα πάρει καιρό», συμπλήρωσε.

«Ο Αίαντας έφυγε. Του ευχόμαστε – εάν υπάρχει κάτι μετά – να είναι εκεί που η ψυχή του θα είναι σε ευφορία», υπογράμμισε ο Μανούσος Μανουσάκης.