Θέματα στατικότητας παρουσιάζει το γήπεδο του Πανσερραϊκού. Το πρόβλημα φαίνεται πως εντοπίστηκε στο στέγαστρο αλλά και στη Θύρα 6 του σταδίου των Σερρών με την περιφέρεια να συνεδριάζει το πρωί της Πέμπτης (19/10) για να παρθεί απόφαση ενόψει του αγώνα με τον Άρη (21/10).

Το στάδιο ήταν κλειστό το προηγούμενο χρονικό διάστημα για να γίνουν και άλλες εργασίες, γι’ αυτό ο Πανσερραϊκός δεν αγωνιζόταν σε αυτό, στα πρώτα ματς της σεζόν.

Το πιθανότερο είναι ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί ή στα Ιωάννινα ή στο Βόλο, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες, με επίσημη ανακοίνωση της Σούπερλιγκ.

Η ΠΑΕ Άρης, με διαρροή της, αναφέρθηκε στα δεδομένα που υπάρχουν και στο θέμα των εισιτηρίων που έχουν, ήδη, προμηθευτεί οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων: «Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου, αν και δεν ευθυνόμαστε εμείς για την αναστάτωση. Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, όταν οριστεί η έδρα του αγώνα. Παρόλα αυτά, αν κάποιοι επιθυμούν, μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω, πηγαίνοντας στη μπουτίκ με την απόδειξη».

Θυμίζουμε πως, στα μέσα του Σεπτεμβρίου δόθηκε η σχετική άδεια και έτσι η ομάδα έπαιξε απέναντι στη Λαμία στην ιστορική της έδρα, αλλά και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά σε ό,τι αφορά το ματς με τον Άρη όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και θα περιμένουμε να δούμε την απόφαση που θα πάρουν οι αρμόδιοι.