Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτίζαν στο ΣΕΦ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι χτυπημένοι από τους τραυματισμούς σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Σέρβους θα κερδίσει τον χρόνο που χρειάζονται μέχρι να ξαναείναι πλήρεις ώστε να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Στα καλά νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος

Στα καλά νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικανός προπονούνταν κανονικά τις τελευταίες μέρες, όμως αποφασίστηκε πως το καλύτερο θα ήταν να πάρει χρόνο με την Παρτίζαν και όχι κόντρα στην Αρμάνι όπως ο Λουκ Σίκμα, που με τη σειρά του είναι έτοιμος.

Το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προέρχεται επίσης από ήττα, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, και ένα διπλό στο ΣΕΦ θα τους κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία. Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματέους Πονίτκα που έχει ενοχλήσεις στον ώμο, ενώ ο Άλεν Σμάιλαγκιτς έπαιξε με πρόβλημα στον αστράγαλο εναντίον των Καταλανών.