Το χθεσινό επεισόδιο της νέας μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Το Ναυάγιο» καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης. Η δραματική σειρά του MEGA ανέβηκε στην πρώτη θέση και επικράτησε του ανταγωνισμού με ποσοστό 23% στο σύνολο του κοινού, με τη διαφορά στη ζώνη μετάδοσής της να καταγράφεται στις 7,6% και πλέον ποσοστιαίες μονάδες.

Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές

Ταυτόχρονα, «Το Nαυάγιο» κέρδισε και το δυναμικό κοινό 18-54, όπου σημείωσε πρωτιά με ποσοστό 17,8%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με διαφορά 3 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων. Σε επιμέρους κοινά η τηλεθέαση ξεπέρασε το 32%.

Δείτε απόψε στις 22:50 στο MEGA τη συγκλονιστική συνέχεια

Οι επιζώντες του ναυαγίου διαπιστώνουν ότι η ζωή τους, μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, δεν θα είναι ποτέ ίδια. Η Λίνα νοσηλεύεται αναίσθητη και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Όταν συνέρχεται, μαθαίνει κάτι που θα ανατρέψει όσα ήξερε. Ο Ιπποκράτης συμπαραστέκεται στην Ειρήνη και τη φροντίζει.

Ένα τηλεφώνημα συγκλονίζει τη Στέλλα. Μαθαίνει ότι ο Κυριάκος ήταν στο μοιραίο ναυάγιο και τρέχει έντρομη στο νοσοκομείο να μάθει νέα του. Ο Μάκης επανενώνεται με την οικογένειά του, ενώ ο παπά-Γρηγόρης πληροφορείται την κλοπή της πολύτιμης εικόνας από την εκκλησία του. Συντετριμμένος, ο Γιώργης επισκέπτεται τη σορό της Ασημίνας και αποφασίζει να ερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας και να συμβάλει στην τιμωρία των υπευθύνων που προκάλεσαν τον θάνατο της αγαπημένης του.