Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε ένα προϊόν που έχει πάντα στις χειραποσκευές της όταν ταξιδεύει, το οποίο σύμφωνα με την Daily Mail, βρισκόταν πάντα στο ιατρικό διαστημικό βαλιτσάκι της NASA .

Η Emily, η οποία έχει πετάξει σε όλη την Ασία και την Ευρώπη την τελευταία δεκαετία, εξηγεί ότι παίρνει πάντα μαζί της ένα προϊόν, το οποίο διατηρεί τη ρινική κοιλότητα ενυδατωμένη ακόμα και στα 38.000 πόδια.

Το «εντελώς φυσικό» προϊόν είναι ένα μείγμα ελαίου που περιέχει πεύκο, ευκάλυπτο, μέντα, cajeput (είδος φυτού) και βαμβακόσπορο και δρα για την ανακούφιση της βουλωμένης μύτης και της ρινικής ξηρότητας, σύμφωνα με όσα ανέφερε.

«Δεν νομίζω ότι είναι ένα θαυματουργό προϊόν για να αποτρέψει το κρυολόγημα, αλλά πραγματικά κρατά το εσωτερικό της ρινικής κοιλότητας ενυδατωμένο, επομένως δεν νιώθω την μύτη μου ξηρή μετά από πτήσεις μεγάλων αποστάσεων», λέει η αεροσυνοδός στο Yahoo.

Πολλοί επιβάτες υποφέρουν από ξηρή μύτη ενώ πετούν λόγω του συνήθως ξηρότερου αέρα της καμπίνας. Για όσους έχουν προβλήματα που σχετίζονται με τα ιγμόρεια, οι αλλαγές στην πίεση του αέρα μπορεί να προκαλέσουν πόνο ή πίεση κατά τη διάρκεια της πτήσης.