Είναι εδώ και λίγες ημέρες που ο αγαπημένος ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος δίνει τη δική του προσωπική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η ενημέρωση για την υγεία του Αίαντα Μανθόπουλου εξελίχθηκε σε θρίλερ, με αρκετά sites να μεταδίδουν πως έχει φύγει από τη ζωή.

Η είδηση ωστόσο, δεν ισχύει, όπως επιβεβαιώνεται μέσα από δηλώσεις συναδέλφου και φίλου του ηθοποιού.

«Παλεύει για τη ζωή του»

Μιλώντας στο «Πρωινό», ο Ιάκωβος Μυλωνάς ανέφερε ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με τη σύντροφο του Αίαντα Μανθόπουλου, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

«Την Πέμπτη στις 12 του μηνός, μιλήσαμε τη σύντροφό του. Ο άνθρωπος τα κατάφερε, βγήκε από την εντατική. Την Παρασκευή θα πήγαινα από το νοσοκομείο, για να δούμε τα νέα.

Με πήρε κλαίγοντας μια φίλη και είπε ότι «ο Αίαντάς μας πέθανε». Λέω μάλλον είναι επιβεβαιωμένο, ο φίλος μου πέθανε. Προσπαθώ να εντοπίσω την Ελισάβετ και βλέπω να αναπαράγεται η είδηση.

Μίλησα μαζί της και μου απάντησε ότι είναι δύσκολα, αλλά δεν έχει πεθάνει. Ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, γιατί πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Αίας Μανθόπουλος μεταφέρθηκε ύστερα από εγκεφαλικό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Αττικόν στις 9 Οκτωβρίου.

Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και ο Αίας Μανθόπουλος μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου. Όμως, η υγεία του και πάλι υποτροπίασε και έτσι μεταφέρθηκε και πάλι στην εντατική.