Νομικά έγγραφα για το διαζύγιο του γιου της Σερ, Ελάιτζα Μπλου Άλμαν και της Μαριάνγκελα Κίνγκ, έφεραν στο φως την κατηγορία ότι η πεθερά της οργάνωσε την απαγωγή του γιου της σε μια περίοδο που υπήρχε το ενδεχόμενο της συμφιλίωσης στο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η νύφη της υποστήριξε ότι τον Νοέμβριο του 2022 η σταρ ανέθεσε σε τέσσερις άντρες να απαγάγουν τον 47χρονο γιο της από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στη Νέα Υόρκη. Η 36χρονη Kίνγκ ισχυρίστηκε ότι η απαγωγή ακολούθησε μετά από 12 ημέρες που είχαν περάσει οι δυο τους στην πόλη, προσπαθώντας να τα ξαναβρούν. Προσθέτει, ακόμα, ότι ήταν ένας από τους απαγωγείς του πρώην συζύγου της που της είπε ότι τον είχε προσλάβει η Σερ.

Για πρώτη φορά η Σερ απάντησε σε αυτή την κατηγορία, λέγοντας ότι «η φήμη δεν είναι αληθινή». Όπως πρόσθεσε όμως, μιλώντας για τον εθισμό του γιου της σε ουσίες: «Εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ υποφέρουν από το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Είμαι μητέρα. Αυτή είναι η δουλειά μου – να προσπαθήσω, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να βοηθήσω τα παιδιά μου. Θα έκανες τα πάντα για τα παιδιά σου. Όποτε μπορείς να τα βοηθήσεις απλά το κάνεις. Ακόμα και όταν πονάς αυτό σου δίνει χαρά – όταν σκέφτεσαι τα παιδιά σου χαμογελάς, τα αγαπάς και προσπαθείς να είσαι εκεί γι’ αυτά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cher (@cher)

Τι ισχυρίστηκε η εν διαστάσει σύζυγος του γιου της

Η Μαρί Άντζελα Κινγκ- η εν διαστάσει σύζυγος του Άλμαν- διατυπώνει αυτή την κατηγορία σε βάρος της Σερ, στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε για το διαζύγιο. Στα έγγραφα η Κινγκ ισχυρίστηκε ότι της είπαν ότι η Σερ προσέλαβε τέσσερις άνδρες, προκειμένου να πάρουν τον Άλμαν από δωμάτιο ξενοδοχείου, στο οποίο βρίσκονταν τον Νοέμβριο του 2022.

Υποστήριξε ότι οι δυο τους πέρασαν 12 ημέρες μόνοι από τις 18 Νοεμβρίου, αλλά όλα άλλαξαν στις 30 Νοεμβρίου 2022, όταν τέσσερις άνθρωποι εισέβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και «απομάκρυναν» τον Άλμαν.

«Ο ένας από τους τέσσερις άνδρες που τον πήραν μου είπε ότι τους προσέλαβε η μητέρα του», υποστηρίζει στα έγγραφα, αναφερόμενη στη Σερ. «Από τον Αύγουστο του 2022 μου έχουν πει ότι δεν μου επιτρέπεται να τον δω ή να μιλήσω, αυτή τη στιγμή είναι κλεισμένος σε κλινική που δεν μου έχει αποκαλυφθεί. Επίσης μου είπαν ότι δεν έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό του», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την Κινγκ, η Σερ της ζήτησε να φύγει από το σπίτι της οικογένειας, ενώ απουσίαζε ο Άλμαν. «Το έκανα πιστεύοντας ότι η διατροφή μου θα καταβάλλεται έγκαιρα και ότι θα μπορούσα να καλύψω οικονομικά τη στέγασή μου. Δεν μου επετράπη να πάρω όλα τα πράγματά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η επόμενη δικάσιμος για την υπόθεση έχει οριστεί στις 27 Οκτωβρίου. Η Σερ απέκτησε τον 47χρονο γιο της με τον πρώην σύζυγό της, Γκρεγκ Άλμαν. Έχει άλλον ένα γιο, τον οποίο απέκτησε με τον Σόνι Μπόνο.