Η Μαδρίτη έχει βρει τον «Βασιλιά» της και αυτός φροντίζει να το δηλώνει με κάθε ευκαιρία.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έχει τρελάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη με το μέχρι τώρα ξεκίνημα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Άγγλος συνεχίζει ακάθεκτος το απίθανο έργο του στους «μερένχες» το οποίο κρατάει τη Ρεάλ σε πρωταγωνιστικά επίπεδα τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Μπέλινγκχαμ παίζει… μεγάλη μπάλα και εκτός τεσσάρων γραμμών. Και αυτό διότι με τις αγωνιστικές του ικανότητες δεν κερδίζει μόνο η ομάδα του, αλλά και ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο ή μάλλον οικονομικό.

Ο Άγγλος από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Μαδρίτη έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία κατά 30 εκατομμύρια ευρώ και έχουμε ακόμα Οκτώβριο!

Πιο συγκεκριμένα, η αξία του Μπέλινγκχαμ πριν από τρεις μήνες βρισκόταν στα 120 εκατομμύρια, ενώ τώρα βρίσκεται στα 150, σύμφωνα πάντα με το Transfermarkt.

Ποια ρεκόρ σπάει ο Μπέλινγκχαμ

Ο Άγγλος μετά και την εκτόξευση του γίνεται ο τρίτος κεντρικός στην ιστορία του αθλήματος που φτάνει το συγκεκριμένο ποσό, μετά τον Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι και του Φελίπε Κουτίνιο, προτού η καριέρα του πάρει την κατιούσα.

Ισοφάρισε την αντίστοιχη αξία ενός εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη και εκ των κορυφαίων του κόσμου Βινίσιους, ο οποίος έχει επίσης 150 εκατ.

Σε συνδυασμό με την αύξηση και των Καμαβινγκά και Τσουαμενί (αμφότεροι φτάσανε την αξία τους στα 90 εκατ.), η Ρεάλ «σπάει» ξανά το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ σε αξία ρόστερ!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει να γίνει στη «Βασίλισσα» από τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ πιο αναλυτικά φτάνει πλέον 1,03 δισεκατομμύρια ευρώ, πίσω μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν (λίγο πιο πάνω από το 1,03 δισ.), την Άρσεναλ (1,10 δισ.) και την Μάντσεστερ Σίτι (1,26 δισ.)

Ποιους απειλεί

Η απίστευτη πορεία του δεν δείχνει να έχει σταματημό, επομένως και η αντίστοιχη χρηματιστηριακή του αξία δεν θα «κολλήσει» στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μπέλινγκχαμ απειλεί άμεσα τους δύο κορυφαίους στη συγκεκριμένη λίστα. Αυτοί δεν θα μπορούσαν να ήταν άλλοι από τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν και ο επιθετικός της Ντόρτμουντ βλέπουν την δική τους αξία να βρίσκεται στα 180 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά στην πρώτη θέση.