Ο Βασίλης Καρράς, όπως είναι γνωστό, συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, την εμφάνισή τους έχουν κάνει πολλά δημοσιεύματα, τα οποία μιλούν για επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του τραγουδιστή, γεγονός που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», η οικογένεια του τραγουδιστή είναι ενοχλημένη από τα όσα γράφονται για εκείνον.

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε στον αέρα: «Γνωρίζουμε όλοι και όσοι μιλάμε με το περιβάλλον του κι ίσως γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα είναι ότι είναι απόλυτα προσωπικό. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα ζωντανός. Το ότι περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, μεγάλη και δύσκολη, τους τιμάει. Θα μπορούσαν να το είχαν κρύψει και να πετάνε μηνύσεις δεξιά κι αριστερά σε όλους όσους λένε ότι είναι άρρωστος».

«Από εκεί και πέρα, θεωρώ όχι απαράδεκτο, αλλά χυδαίο το να υπάρχουν δημοσιεύματα. Θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα. Δεν βλέπω ανακοινώσεις για τα κατάπτυστα δημοσιεύματα που λένε ότι μετράει μέρες, είναι νεκρός κλπ. Δεν μιλάω για τον Βασίλη, αλλά γενικότερα για όποιον άνθρωπο μπορεί να είναι άρρωστος. Για αυτά, δεν πρέπει να πέσουν κεφάλια; Αν τα sites είναι περιθωριακά και τις εφημερίδες τις διαβάζουν πέντε νοματαίοι, δεν ασχολείται και κανένας» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ενοχλημένη η οικογένειά του για τα δημοσιεύματα σχετικά με την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του

Όπως ανέφερε στη συνέχεια σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφος της εκπομπής, τόσο ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς, όσο και η οικογένειά του είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Αναφέρει επίσης, πως η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη κι ο τραγουδιστής έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

«Η οικογένεια δηλώνει εκνευρισμένη κι απογοητευμένη, καθώς τους τελευταίους μήνες παλεύουν για το αγαπημένο τους πρόσωπο, ενώ την ίδια στιγμή δημοσιεύματα γράφουν ‘Ο Βασίλης Καρράς είναι στα χέρια του Θεού’» είπε ο δημοσιογράφος.