Η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί των ανέμων, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με φίλες της.

Ήταν το 2018 που η Αθηνά Ωνάση είχει επισκεφθεί και πάλι το νησί της Μυκόνου.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Ελένη» η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η χρυσή κληρονόμος και εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση είναι εξαιρετικά ακριβοθώρητη.

«Την είδαν μόνο τη Δευτέρα που έφτασε με ιδιωτικό τζετ και με δύο φίλες της. Έκανε βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου. Ξέρουμε όμως ότι βγήκε σε ένα πολύ γνωστό γαλλικό εστιατόριο.

Δεν έφαγε με τις δύο φίλες της εκεί αλλά με ένα ζευγάρι αγνώστου ταυτότητας και μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορεί να είναι για business», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλώντας στην εκπομπή Ελένη.

Από την Ολλανδία στη Μύκονο η Αθηνά Ωνάση

Ο Πέτρος Νάζος, δημοσιογράφος του Mykonos Live Tv, αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» του Mega πως η χρυσή κληρονόμος βρέθηκε στη Μύκονο με το ιδιωτικό της τζετ από την Ολλανδία, όπου και μένει τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, μετέβη στο νησί με δύο φίλες της και το απόγευμα έκανε μια βόλτα στα σοκάκια του νησιού και συγκεκριμένα στα Ματογιάννια.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, μαζί της είχε τέσσερις σωματοφύλακες, ενώ η ίδια φορούσε καπέλο, μαντήλι και γυαλιά.

Όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Νάζος, η χρυσή κληρονόμος είχε επισκεφτεί και πάλι το νησί της Μυκόνου το 2018, χωρίς να το μάθει κανείς, ενώ είχε δειπνήσει σε ένα εστιατόριο.

Έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία με τη χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση από την επίσκεψή της το 2018 που δεν είχε μάθει μέχρι πρόσφατα κανείς.