Βαρύ πένθος και ανείπωτος πόνος σκεπάζει τη Μάνη. Η Μαρίνα και ο Μάνος ζουν την απόλυτη δυστυχία. Η «Γη της Ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:00, στο MEGA, με ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο.

Ο θάνατος του μωρού της Μαρίνας και του Μάνου σκορπίζει θλίψη. Ο Ισίδωρος το μαθαίνει τελευταίος απ΄ όλους, καθώς η Ιουλία δεν έχει καταφέρει να τον βρει στην Αθήνα, όπου βρίσκεται μαζί με την Αμαλία.

Όταν τελικά το μάθει, θα φύγει και θα γυρίσει επειγόντως στη Μάνη για να συμπαρασταθεί στη νύφη και τον γιο του.

Ο Δημοσθένης βγάζει για φαγητό στην ταβέρνα μία άγνωστη γυναίκα, την Ξένια (Άντρεα Χάννα), και όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ζευγάρι.

Από την άλλη, η Αρετή πιέζει την Ασπασία να της πει τι είναι αυτό που την απασχολεί, αλλά εκείνη ντρέπεται να της μιλήσει και κρατάει για τον εαυτό της το ένοχο μυστικό της.

Η Αθηνά και η Μαργαρίτα, όσο περνούν οι μέρες, προβληματίζονται με τη στάση της Φιλιώς η οποία έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και ζωγραφίζει δυσάρεστες και ζοφερές εικόνες.

Η Ασπασία, μην αντέχοντας άλλο την ψυχρή στάση του Δημοσθένη απέναντί της, τον ρωτάει ευθέως ποια θα είναι στο εξής η σχέση τους και εκείνος εκρήγνυται.

Οι συντελεστές στη «Γη της ελιάς»

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Γιώργος Αναγιωτός

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias