Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, «αποχαιρέτησε» τον Γιάννη Ιωαννίδη, «τον προπονητή των μεγάλων επιτυχιών του Ολυμπιακού της δεκαετίας του ‘90», όπως ανέφερε σε δήλωσή του.
Αναλυτικά:
«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη. Υπήρξε μία από τις κορυφαίες μορφές του ελληνικού μπάσκετ, με πολλές επιτυχίες και τίτλους.
Φυσικά στον Πειραιά θα τον θυμόμαστε ως τον προπονητή των μεγάλων επιτυχιών του Ολυμπιακού της δεκαετίας του ‘90.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στα παρκέ, αλλά και στην πολιτική την οποία υπηρέτησε με αξιοπρέπεια. Καλό ταξίδι στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».
- Άγριο φονικό στις φυλακές: Γεωργιανός και Αλβανός οι «εγκέφαλοι» της σφαγής των κρατουμένων
- Πόρτο Ράφτη: 36χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό – Φέρεται να τη χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι
- Νότια Αφρική: Αστυνομικός κατεβαίνει με σχοινιά από ελικόπτερο και αρπάζει κροκόδειλο που κατασπάραξε επιχειρηματία






