Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να ταράξουν για τα καλά τα νερά του NBA, μιας και προχώρησαν στο mega trade με την προσθήκη του Ντέμιαν Λίλαρντ στο δυναμικό τους.

Ο ηγέτης της ομάδας του Μιλγούοκι, Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο πλαίσιο της media day για την συγκεκριμένη μετακίνηση, τονίζοντας πως το να έχεις ένα παίκτη σαν τον Λίλαρντ είναι απλά απίστευτο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Έχοντας έναν παίκτη σαν τον Ντέιμ στην ομάδα είναι απίστευτο. Θέλει να κερδίσει, είναι πολύ πεινασμένος. Είμαι 10 χρόνια και έχω κάνει πράγματα. Με αυτή την κίνηση υπάρχει μεγάλο hype γύρω από την ομάδα και ο κόσμος θεωρεί ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ανατολή.

Πηγαίνοντας στη σεζόν πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Υπάρχει hype γύρω από εμάς και πολύ κουβέντα. Στο τέλος της ημέρας δεν κερδίζεις έναν τίτλο με μια κίνηση. Κερδίζεις μένοντας όρθιος στο τέλος. Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην ομάδα.

Πρέπει να παίξουμε, να είμαστε στην ίδια σελίδα, να γινόμαστε καλύτεροι και να χτίσουμε συνήθειες παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ, αλλά να παίζουμε το παιχνίδι».