Η Σάνα Μαρίν, έναν μήνα μετά την παραίτησή της από την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών στη Φινλανδία ζει την ελευθερία της και μοιάζει να το απολαμβάνει.

Προαναγγέλλοντας την παραίτησή της τον περασμένο Απρίλιο είχε πει ότι «ευελπιστεί να μπορέσει να έχει μια πιο ήρεμη ζωή». Ήρεμη δεν ξέρουμε αν είναι, πάντως πιο ξέγνοιαστη μοιάζει σίγουρα.

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι, για την Εβδομάδα Μόδας και παρακολούθησε από «πρώτο τραπέζι πίστα» την επίδειξη της Βικτόρια Μπέκαμ.

Η Σάνα Μαρίν μοιράστηκε με τους followers της στα social media πολλά στιγμιότυπα από το λαμπερό event και τη συνύπαρξή της με υψηλούς και λαμπερούς καλεσμένους όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ, η Πάμελα Άντερσον, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Έυα Λονγκόρια.

Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα της τιμώμενης σχεδιάστριας, αξίας, σύμφωνα με την Daily Mail, 1.200 ευρώ και ένα κατακόκκινο κραγιόν, θυμίζοντας περισσότερο… influencer ή μοντέλο, παρά πολιτικό.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η Σάνα Μαρίν περιλαμβάνουν στιγμιότυπα από την επίδειξη, από τις βόλτες της στη γαλλική πρωτεύουσα και μια selfie με την Άννα Γουίντουρ.

Η Σάνα Μαρίν και η Άννα Γουίντουρ

Δύσκολη η χρονιά που φεύγει για τη Σάνα Μαρίν

Η χρονιά που φεύγει δεν ήταν εύκολη για την πρώην πρωθυπουργό της Φινλανδίας. Η γυναίκα που ήταν η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο όταν ανέλαβε το 2019 σε ηλικία 34 ετών, παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματός της, έκτοτε έπιασε δουλειά στο think tank του Τόνι Μπλερ και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πήρε διαζύγιο μετά από 19 χρόνια σχέσης.